Koneet

Huollamme ja korjaamme niin pieniä kuin isompiakin koneita.

Nostoapuvälineiden huollot ja tarkastukset

Nostoapuvälineiden tarkastus on suoritettava vuosittain. Työnantajalla on vastuu siitä, että nostotöissä käytettävät nostoapuvälineet tarkistetaan asianmukaisesti ja ne täyttävät voimassa olevat määräykset.

Suoritamme käyttöasetuksen 403/2008 § 5 mukaiset nostoapuvälineiden tarkastukset ja huollot sekä laadimme tarkastuspöytäkirjat, joko asiakkaan luona tai omissa toimitiloissamme. Nostoapuvälineiden oikeaoppinen käyttö ja säännöllinen ylläpito takaavat niille pitkän elinkaaren.

Esimerkkejä tarkastettavista laitteista:

Nostoketjut, teräsköysiraksit, nostosilmukat, tekokuituraksit, kelapihdit, kelakoukut, levynostimet, alipainenostimet, nostomagneetit, nostohaarukat, tiilennostohäkit, nostopuomit, taljat, ketjunostimet, yms.

Nostoapuvälineet tarkastetaan silmämääräisesti kulumisen, vikojen, muodonmuutosten, venymisen, vaurioitumisen ja muiden käyttötarkoitukseen liittyvien asioiden osalta. Tarkastuksen jälkeen asiakkaalle toimitetaan pöytäkirja tarkastetuista nostoapuvälineistä. Pöytäkirjasta ilmenee mitä on tarkastettu, ja tarkastuspäivämäärä sekä tarkastaja.

Soita ja kysy tarjousta   Myymme myös nostoapuvälineitä

Juhani Jussinkorpi puh 0400-700570
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lataa esite nostoapuvälinepalveluistamme tästä (pdf)